Team Lef!

Wie is Team Lef?

Wij hebben allemaal een gemeenschappelijke passie voor het lopen en een gezond leven! Dat is de bindende Factor van Team Lef!

Natuurlijk bestaat ons team niet alleen uit deze 8 lopers. Maar tot nu toe zijn dit de mensen die definitief het team vormen. Snel zullen wij jullie de overige leden van ons team bekend maken (fietsers, chauffeurs, koks, masseurs, navigatoren)

Wie gaan er mee naar Roparun 2012 met Team Lef!

Team-Captain

Ik ben Mathijn Veldkamp, 43 jaar en woonachtig in Luttenberg. Sport is de grootste hobby van mij, zowel actief als passief.
Door een sportieve uitdaging aan te gaan, zodat we mensen kunnen helpen die ernstig ziek zijn en geen gezonde toekomst meer hebben, is natuurlijk het mooiste wat je kunt doen. Ik ben dan ook vereerd en trots dat ik als teamcaptain mag optreden bij Team Lef en zo een bijdrage kan leveren. We zullen ons stinkende best doen en zeker ook gaan genieten van deze monstertocht.Wie goat d’r veur!!

De 8 lopers

Ik ben Kristel Verweij en ik ben 32 jaar. Ik doe dingen die ik leuk vind in mijn leven, waaronder Roparun 2012. Ik vind het een super goed doel waar ik me graag voor wil inzetten. Te veel mensen krijgen te maken met de ziekte kanker en er gaan er nog steeds te veel mensen aan dood. En ik ben blij dat ik vitaal ben om deze prestatie neer te zetten samen met de mensen van Team Lef!

Ik ben Patricia Koolhof, 38 jaar en ben al zo’n 12 jaar sportief aan het lesgeven bij Vital Centre . Het is mijn passie, iets waar ik enorm voor kan gaan. Echter heb ik sinds een jaar of 8 geleden echt de boodschap wel meegekregen dat het hebben van een gezond lijf iets is waar je enorm dankbaar voor mag zijn. En dat is de reden waarom ik dus samen met ons fantastische team “LEF” mij wil inzetten voor dit ongelooflijke mooie doel. Iets meer leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd …. aan het het Leven! De Roprarun… Gewoon omdat ik het nog kan en mag…

Ik ben Dea Kijk in de Vegte, 41 jaar en woonachtig in Heino. Heerlijk sportief bezig zijn is mijn passie. Met veel passie ga ik samen met team Lef de uitdaging aan om de Roparun te lopen. Samen sterk voor een supergoed doel!

Ik ben Jeroen Boerkamp. Gedreven door inzet en doorzettingsvermogen wil ik graag zoveel mogelijk geld inzamelen voor mensen met kanker. “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven“. Dat is het Doel, dat is de Finish!!

Hallo, ik ben Sjoerd Overmars, loper van team Lef. Het leek mij een bijzonder uitdaging, of misschien beter 3 mooie uitdagingen! Uiteraard de sportieve uitdaging, daarnaast zo veel mogelijk geld in zamelen voor dit goede doel en de organisatorische uitdaging! We gaan er wat moois van maken met ons leuke team!!

Mijn naam is Anniek Schutte. In het dagelijks leven werk ik in de gehandicaptenzorg. Ik heb vele hobby’s die ik naast het werk mag doen. Maar één van mijn grootste hobby’s is toch wel hardlopen. Wat is er nou mooier dan mijn energie inzetten om zo een bijdrage te leveren en geld in te zamelen voor mensen met kanker.

Ik ben Sylvia ter Avest, 43 jaar. Ik zet mij graag in voor goede doelen. Enkele jaren geleden heb ik de marathon in New York gelopen voor de stichting Haarwensen. Nu de Roparun! Een nieuwe maar te gekke uitdaging. Samen met dit team gaan we ervoor! Het doel verwezelijken, mensen met kanker helpen.

Ik ben Henk Ophoff en ik ben 50 jr. Aangezien hardlopen toch wel n passie van mij is en ik met dit Topteam deel mag nemen aan zo’n goed doel kun je hier spreken van n win-win situatie. Het lijkt me een geweldige uitdaging om me 100% in te zetten voor mensen die dat helaas niet meer kunnen!

Fietsers

Ik ben Annelies Kamphof. Het is een hele sportieve uitdaging! Het is mooi dat we dit kunnen doen, voor de mensen met deze verschrikkelijke ziekte. Mocht je zelf deze ziekte hebben, dan ben je ook blij dat andere mensen dit voor jou doen!

Ik ben Aafke Willemsen. In het dagelijks leven ben ik als zwemonderwijzer aan het werk bij Zwembad Tijenraan. Team lef heeft mij gevraagd om mee te doen aan deze bijzondere mooie actie. Helaas heb ik van heel dicht mee mogen maken wat deze ziekte met je doet. Mijn moeder kreeg te maken met darmkanker. Zij kreeg geen kans om te strijden tegen deze ziekte, hoe graag zij dit ook wilde. Wij hoorde in juli 2010 dat zij darmkanker heeft en de artsen niks meer voor haar konden doen. Haar wens was blijven leven en ze wilde er zo graag tegen vechten. En wij konden alleen machteloos toe kijken. Omdat wij niets konden doen en het een machteloos gevoel gaf, ga ik nu samen met Team lef deze sportieve uitdaging aan.

Ik ben John Kieftenbeld. Waarom doe ik mee aan de Roparun…..?  2 Jaar geleden heb ik meegedaan aan de Nijmeegse wandelvierdaagse en toen hebben we ook gelopen voor het goede doel. Toen ben ik er achtergekomen dat het toch uniek is dat je voor jezelf een sportieve prestatie kunt leveren en tegelijke tijd ook nog eens het goede doel kunt steunen. Samen met Team Lef gaan we er zeker een geweldig pinksterweekend van maken!

Fysiotherapeuten

 Ik ben Manon Borghuis, 22 jaar oud en werkzaam als fysiotherapeute in Enschede bij FITclinic. Ik ben door mijn collega Nathalie mee gevraagd om de lopers en fietsers te ondersteunen als fysiotherapeut tijdens de Roparun 2012. Ik ga me voor 100% inzetten om met name de lopers, maar ook de rest van het team zo fit mogelijk te houden om samen dit goede doel te behalen.

Ik ben Nathalie Davina, 29 jaar oud en werkzaam als kinderfysiotherapeute in Enschede bij FITclinic. Jeroen vertelde mij het verhaal van de Roparun en ik wist meteen dat ik als fysiotherapeut mijn steentje bij wou dragen. Ik heb dit al vaker bij de lopers van de batavierenrace en marathon Enschede gedaan. Nu is het ook nog voor een goed doel; een dubbel goede reden om me voor 100% in te zetten.  We gaan ervoor om samen met de lopers (en de rest van het team natuurlijk)  fit en wel de finish te halen!

Rene’ & Esther zijn 8 jaar samen waarvan er bijna 4 jaar getrouwd. Rene’ zit al jaren in het stukadoorsvak en is  Meester restauratiestukadoor, hij gaat elke dag fluitend naar zijn werk en komt fluitend thuis…. Op sportief gebied is hij regelmatig te vinden in de grotten van Frankrijk als duiker. Esther zit al jaren in de hulpverlening, waaronder de verslavingszorg, anderhalf jaar gelden is ze begonnen met hardlopen en dat neemt steeds meer serieuzere vormen aan. De marathon van New York staat op het lijstje van volgend jaar. De Olphie’s hebben het erg naar hun zin en samen gaan ook zij,  de uitdaging aan voor ROPARUN 2012

Wij zijn Hans en Wilma Klink. We zijn de oudste team leden, 61 & 60 jaar. Maar dat mag de pret niet drukken. Alle twee gepensioneerd. Onze dochter Kristel maakte ons enthousiast om mee te helpen met de Roparun. Hans gaat mee als chauffeur en Wilma verzorgt  de catering. Wij doen graag iets voor de medemens en vinden het een hele uitdaging, het is een goed doel waar we het voor doen!
Ik ben Gerrit Jansen 57 jaar en in mijn dagelijks leven ben ik beroeps chauffeur.De Roparun sprak me direct aan. In je naaste omgeving wordt je regelmatig geconfronteerd met kanker. Om de kwaliteit van leven nog zo dragelijk mogelijk te mogen laten zijn voor deze mensen en hiervoor nog veel geld nodig is, kan ik met de Roparun een steentje bijdragen.
Mijn naam is John Koolhof en ben 41 jaar oud.
Samen met mijn vrouw Erna en 2 kinderen Cynthia en Niels wonen we in Raalte. Ik ben gevraagd door mijn zusje Patricia die mee gaat als loper om mee te gaan als chauffeur. Ik vind het een eer om te mogen chaufferen, en op deze manier ook iets kan bijdragen aan team lefdat zich enorm inzet voor een goed doel.
Ik ben Jan Schipper, al een 3 jaar gepensioneerd. Maar nog nooit zo druk geweest met van alles en niets! In 2012 ben ik als begeleider mee geweest met een loopgroep uit Maastricht (waarin mijn oudste dochter) en deze ervaring wat voor mij de reden om onmiddellijk ‘JA’ te zeggen toen Team Lef vroeg of ik dit jaar mee wilde gaan als chauffeur op de “grote bus”.
Mijn naam is Leonie Blom, vrijwilliger van RTV Raalte en toen Kristel me vertelde over de Roparun begonnen mijn handen al te jeuken: wat zou het geweldig zijn om dit bijzondere avontuur op film vast te kunnen leggen. Een groep van acht lopers en een heel team daar omheen, met ieder zijn eigen verhaal en ervaringen. Allemaal personen die zich inzetten voor mensen met kanker. Ik ga het gewoon doen! Met deze film wil ik de kijker een beeld geven van deze hardloop’wedstrijd’ van Parijs naar Rotterdam. Een zware, emotionele, maar bovenal indrukwekkende onderneming

8 Reacties naar “Team Lef!”

 1. Herma Jalink mei 11, 2012 bij 1:25 pm #

  Hallo Allemaal.
  wat een mooi team zijn jullie, super gemotiveerd,.het wordt vast een mooie tocht,
  heeeeeel veeeeel sucses en geniet er van. Herma.

 2. Jessica mei 16, 2012 bij 5:23 pm #

  Woehoeee!!! Het is bijna zover!!! Spannend…Succes met de laatste lootjes!!!

 3. peter mei 16, 2012 bij 6:10 pm #

  Ik wist ook niet waar jullie team voor stond, dankzij de website is het helemaal duidelijk!
  Allemaal veel succes met jullie team, helaas is het nog steeds nodig dat deze vreselijke ziekte veel aandacht krijgt…

  • Team Lef! mei 22, 2012 bij 5:39 pm #

   Hoi Peter,
   Bedankt voor je reactie op onze site! Dit doet ons heel goed!! Leuk als je ons blijft volgen de komende dagen, want we hopen jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden van onze uitdaging voor dit geweldige doel!.

   Groet,
   Team Lef

 4. Berd Koggel mei 17, 2012 bij 9:14 am #

  Hallo Team Lef!

  En zo is het, Lef!, want Lef moet je hebben om je in te zetten voor dit goede doel.
  De meeste mensen kunnen wel voorbeelden aangeven wat kanker doet, met diegene die getroffen wordt en zijn of haar omgeving. Alle steun die je dan krijgt is welkom. En juist daarom is dit wat jullie doen een fantastisch initiatief.

  Veel succes en plezier.
  Berd Koggel

  • Team Lef! mei 22, 2012 bij 5:37 pm #

   Hoi Berd,
   Wat een ontzettend lief bericht laat je achter! Dit doet ons enorm goed. Vrijdag gaan we weg, je kan ons blijven volgen de komende dagen.

   Super bedankt, namens Team Lef!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: